WE STAAN KLAAR VOOR U!

Hummer limousine Nardo Grey

img_3337

Tarieven

  • Vanaf 350,00 (minimum afname / incl. 2 uren)

Opmerkingen

  • Vanaf 1 t/m 8 personen.
  • Uren tellen vanaf vertrek uit stalling tot terugkomst stalling.
  • Betaalbaar een prachtige Hummer huren!

Hummer Limousine Nardo Grey, een exclusieve en unieke ervaring. De meest stoere en meest nieuwe limousine van de Benelux. Nergens in Europa treft u een limousine in deze kleurstelling. Vanaf de zomer van 2022 beschikbaar!

In deze limousine wordt u zeker gezien! We hebben diverse Hummers tot onze beschikking waarvan deze Hummer geschikt is t/m 8 personen. Deze Hummer beschikt over meerdere luxe faciliteiten, zoals diverse tv’s, bluetooth koppeling om uw eigen muziek af te spelen, LED interieur verlichting en andere prachtige opties.

Op een warme dag zorgen onze dubbele airco’s voor voldoende koeling en kunt u tijdens de rit heerlijk genieten van een koude fles bubbels op uw favoriete muziek.

Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, stoere promoties, gala’s, bruiloften en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Hummer limousine Nardo Grey en laat wellicht deze Hummer vooral eens bestickeren met uw boodschap. Leuk voor verjaardagen, maar ook voor promotiedoeleinden. Veel grote namen (Sidney Samson) en grote bedrijven (Sligro, KPN en meer) zijn u al voorgegaan om voor een maximale opvalactie te gaan. Gegarandeerd vele social media berichten, nieuwsberichten bij een goede aanpak van de marketing, wij helpen u er graag mee.

Bent u met een groep van 9 t/m 12 personen? Dan raden wij onze 12-persoons Hummer Limo aan!

Bent u met een nog grotere groep van 13 t/m 16 personen? Dan is de grootste limousine van de Benelux, onze Mega Hummer, iets voor u!

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo! Waar kunnen wij u mee helpen of heeft u vragen over 1 van onze limousines?